opc_loader

Wensenlijst


Stoere babykleding

Maten voor stoere babykleding kunnen vrij eenvoudig worden bepaald, omdat ze overeenkomen met de lichaamslengte in centimeter. Dus maat 50 past bij een jongen of meisje van 50 cm lang. Aangezien de groei zeer verschillend kan zijn, is het moeilijk om algemeen geldige aanwijzingen te geven over welke maat bij welke leeftijd past. Grofweg: Voor een pasgeborene zit je meestal goed met maat 44 tot 50, voor een leeftijd tot 2 maanden bevelen we maat 50 tot 56 aan. Jongens passen met een half jaar meestal in de maten 68 tot 71 van stoere babykleding, maar het is het beste om hun lengte te meten om de juiste maat te bepalen.  

Welke stoere babykleding maakt deel uit van de basisuitrusting? Je verwacht een baby of misschien wil je een cadeau geven aan vrienden of kennissen die zojuist een kindje hebben gekregen? In de eerste maanden groeien de jongens normaal gesproken het hardst, waardoor je de babykleding niet te klein moet kopen. Aangezien je babykleding soms meerdere keren per dag in de was zal doen, is het handig om voldoende items aan te schaffen. Stoere babymode is verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren die je kindje een stoere look geven.

Babykleding moet natuurlijk veilig zijn en vrij van schadelijke stoffen. Bij de allerkleinsten is uitslag, allergieën en andere ziekten iets wat voorkomt bij het dragen van bepaalde kleding en stoffen. 

Nieuwe stoere babykleding moet voor het eerste gebruik apart worden gewassen om eventuele restanten van het productieproces te verwijderen. Wanneer je de babykleding samen met de kleding van andere gezinsleden wast, loop je het risico dat je kindje allergieën oploopt. Om deze reden is het ook onverstandig om je babykleding samen met de kleding van volwassenen te wassen. Deze zijn mogelijk besmet met stoffen of bacteriën welke vrij kunnen komen tijdens het wassen en waarmee de babykleding besmet kan raken.

Gebruik een mild wasmiddel om de gevoelige huid te beschermen. Gebruik geen apart desinfectiemiddel of wasverzachter, omdat het vermoeden bestaat dat deze reinigingsmiddelen allergieën veroorzaken. Je kunt hardnekkige vlekken zoals sporen van baby pap voorbehandelen met natuurlijke zeep. Chemische vlekverwijderaars zijn niet geschikt voor het reinigen van babykleding. 

De babykleding van One By Mayson is gemaakt van kindvriendelijke stoffen en gemakkelijk te wassen.