opc_loader

Wensenlijst


Schattige babykleertjes

Kleed jouw baby, peuter en kleuter in de hippe outfits en schattige babykleertjes van One By Mayson. We volgen de laatste trends om jouw kindje in de schattigste en stoerste kleding te laten stralen. Zoek je basics of heb je speciale gelegenheid waar je jouw kindje speciaal voor wilt kleden? Denk aan een verjaardag, Kerstmis of voor een feestje; One By Mayson is de one-stop-shop voor schattige babykleertjes.

Denk bijvoorbeeld eens aan een gepersonaliseerd sweaterpak voor jouw kleine jongen of een gepersonaliseerde sweaterjurk voor jouw kleine meid. Je kan zelf de tekst bedenken welke wij vervolgens op jouw item naar keuze printen. Erg leuk om als cadeau te geven.

Bij ons kun je ook terecht voor papa en mama kleding die je kunt matchen met jouw kleintje. Zo draag je allebei hetzelfde en kun je vol trots met je kleintje op stap. Twinning is winning!

Onze kleding is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 104. Je kunt dus al meteen na de geboorte van jullie wondertje je baby in de hippe outfits van One By Mayson kleden. Ook de peuters en kleuters verwennen wij graag met onze trendy outfits. Bij ons vind je de laatste babymode en kindermode!

We hebben een groot assortiment in schattige babykleertjes zoals bijvoorbeeld jumpsuits, sweaterdresses, leggings, baggy broekjes in kort en lange modellen, sweaters, shirts en jasjes. Naast onze kinderkleding hebben we ook speenkoorden om de outfit helemaal af te maken. Onze kinderkleding is een mix van basics in uni kleuren en spetterende printjes die je kindje helemaal blij maken.

WIj vinden het niet alleen belangrijk dat jouw kindje er altijd trendy en hip bijloopt maar ook dat jouw kindje goed kan slapen in onze pyjama's, fijn kan spelen in onze broekjes en shirtjes en dat zij te allen tijde goed beschermd worden. In onze schattige babykleertjes collectie houden wij rekening met al deze factoren. 

Onze collectie is van uitstekende kwaliteit en houd rekening met de bewegingsvrijheid die jouw kindje nodig heeft in de eerste jaren. 

Onze tip: Laat wasgoed met melkvlekken of grasvlekken vooraf in koud water weken met​ een beetje citroensap. Informatie over de wastemperatuur vind je op het wasetiket. Babykleding met borduurmotieven of geprinte tekst worden meestal op 40 graden gewassen. Meer robuuste stukken en bedlinnen kunnen ook op 60 graden gewassen worden om alle bacteriën volledig te verwijderen. Hoe vaak je babymode moet wassen, hangt af van de mate van vervuiling, babykleding met braaksel of luier ongelukjes moeten natuurlijk onmiddellijk in de machine gewassen worden. Let er dus goed op hoe je jouw schattige babykleertjes wast.