opc_loader

Wensenlijst

SALE

Filters
€ 4
€ 10
Maat
Voorraad
  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

  Sale

  Bij het openen van de webshop van One By Mayson kunnen ouders of andere kooplustigen de button ‘Sale’ aanklikken. Doen ze dat dan krijgen ze een overzicht van de kledingstukken waarop aantrekkelijke korting wordt gegeven. En dat in de wetenschap dat de bijzondere, stoere en schattige kleding van One By Mayson al zo betaalbaar is.

  Check altijd de button ‘sale’

  Kinderkleding heb je in verschillende prijsklassen. Het bijzondere aan de kleding die hier in de webshop wordt aangeboden, is dat het heel bijzonder, trendy én daarnaast ook heel betaalbaar is. Bovendien is de betaalbare kleding van One By Mayson van een uitstekende kwaliteit. Doorgaans is goedkopere kleding kwalitatief iets minder en vaak niet origineel. Hoe anders is dat bij de hier aangeboden kledingstukken van One By Mayson. En hoewel de kleding dus al bijzonder scherp wordt geprijsd, kopen ouders in de sale ook nog eens items met aantrekkelijke kortingen. Unieke kledingstukken voor baby, peuter en kleuter worden soms met wel zestig procent korting aangeboden. One By Mayson geeft de kinderkleding in de sale nog net niet volledig weg.

  Korting op alle soorten kleding bij One By Mayson

  En dus is het altijd de moeite waard om regelmatig de webshop te checken en op de button sale te klikken. Sale geldt voor alle soorten kleding die One By Mayson in de aanbieding heeft: voor lange en korte broekjes, outfits, shirts, sweaters, jumpsuits, rokjes en jurkjes, pyjama’s en badjasjes, jasjes en basis shirtjes. Hoewel dus al prima betaalbaar kopen ouders deze artikelen dus ook nog eens met bijzonder aantrekkelijke kortingen.

  One-stop-shop

  Niet duur, wél van uitstekende kwaliteit, One By Mayson heeft een collectie die voor het grootste deel met de hand gemaakt is door mensen met passie en liefde voor kinderkleding. De gebruikte materialen zijn altijd van de beste kwaliteit en het comfort voor baby, peuter en kleuter staat tijdens het productieproces voorop. Elk kind verdient optimale bewegingsvrijheid en die krijgt het met de producten van One By Mayson. De gebruikte stoffen beschermen de huid, bieden warmte en voelen daarnaast ook gewoon erg zacht en dus lekker aan. De kleding van One By Mayson kan gepersonaliseerd worden en dus voorzien worden van een naam of een leuke tekst. Overigens zijn veel artikelen in de webshop al voorzien van leuke, vertederende, grappige, stoere en schattige teksten. De goedkope kleding is prima met elkaar te combineren waardoor de webshop van One By Mayson een one-stop-shop voor kinderkleding is.

  Snel en gratis thuisbezorgd

  Behalve de voor de kleintjes uiterst gebruiksvriendelijke kleding is ook de webshop bijzonder gebruiksvriendelijk. Binnen een paar muisklikken is de bestelling geplaatst. Ouders die voor tenminste vijftig euro bestellen, krijgen de artikelen ook nog eens gratis thuisbezorgd en doorgaans al binnen enkele dagen. Ouders kunnen overigens ook zelf kleding in de webshop aanschaffen. Bijvoorbeeld kleding die past bij de bestelde kleding – al dan niet met korting – voor baby, peuter of kleuter.