opc_loader

Wensenlijst

Twinning

Filters
€ 24
€ 25
Maat
Kleur
Shirt lange of korte mouwen
Maten
Shirt Volwassen is voor
Shirt voor extra kind
Kleurkeuze
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 29 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 29 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Twinning moeder dochter

  One By Mayson is gek op de twinning moeder dochter trend. Hoe vaak horen we moeders niet zeggen? “Oh, als ze dat shirt ook in mijn maat hadden.” Verschillende merken hebben het potentieel van Twinning voor moeder en kind onderkend en hebben het met de selectie van de nieuwe collectie opnieuw niet gemakkelijk gemaakt voor hun doelgroep. Onze kleuren en patronen zullen de harten van veel moeders en vaders sneller doen kloppen en de kwaliteit is zoals altijd onberispelijk. De kleding is iedere euro waard: We love it!

  In principe van de twinning look in de modewereld is een oud fenomeen, maar het vuur voor deze trend is vooral onder de jonge moeders ontstoken. Verschillende sociale netwerken staan vol met foto’s van twinning moeder en dochter. Het concept spreekt zelfs zoveel aan dat steeds meer kleine ondernemers hun zelfgemaakte kleding voor jong en oud aanbieden. Alles biologisch en natuurlijk beschikbaar voor papa, mama en kind. Iedereen die eigenaar is van een modemerk en niet bang is voor de nieuwe "familiedoelgroep" en haar eisen kan zich in deze trend mengen.

  De verwachtingen van ouders zijn hooggespannen als het gaat om twinning moeder dochter. Vooral moeders zijn dol op winkelen voor zichzelf en de kleintjes. Snelle groei en een grote keuze aan kleding, vooral voor meisjes, zijn vaak reden genoeg om te shoppen. Ondanks alle liefde voor design besteden moeders bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de stoffen en het comfort. De kleding moet bestaan uit goede materialen en eenvoudige modellen. 

  Draagcomfort en een prettig gevoel op de huid zijn een belangrijk vereiste. Het product mag in geen geval onpraktisch zijn en de beweging beperken. In de meeste gevallen is de mening van het kind over het product niet doorslaggevend voor de aankoop van de ouder.

  In feite is er een nieuwe trend geboren! Steeds meer ouders kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan, met bijpassende mama en dochter jurken en verschillende andere creatieve manieren. Kijk nu naar de het twinning moeder dochter aanbod van One By Mayson.