opc_loader

Wensenlijst

Pyjama's en Badjasjes

Filters
€ 15
€ 20
Wie kwam knuffelen
Maat
Kleurkeuze
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 22 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 22 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Baby pyjama

  One By Mayson verkoopt een ruim aanbod aan baby pyjama’s. Het is verbazingwekkend dat pyjama's je baby kunnen helpen rustig te slapen. En hoe kan een baby pyjama een kind kalmeren? Het is gemakkelijk, comfortabel, warm, heeft een geliefd motief en is gemakkelijk aan en uit te trekken. Alle criteria waaraan de modellen in onze online shop perfect voldoen. 

  Als je wilt dat de baby pyjama je kind gelukkig maakt, moet je bij de keuze van de slaapkleding rekening houden met de behoeften van je kind. Kinderen bewegen veel tijdens het slapen, draaien van de ene kant naar de andere, rollen van hun buik op hun rug en vice versa. Het spreekt voor zich dat ze ook comfortabele pyjama's nodig hebben die al deze bewegingen kunnen faciliteren, ze daarnaast niet hinderen en in ieder geval voldoende rekbaar zijn om toe te geven aan de activiteiten. 

  Als de pyjama jouw baby of kind bevalt, wordt het ook met plezier gedragen. Of een baby nu groene, rode of blauwe pyjama's draagt - het is de smaak en het oog van de ouders die hier vaak een rol spelen. Grappige motieven maken de keuze voor nachtkledij makkelijker. Je vindt in onze online shop populaire, schattige en soms grappige kindermotieven.

  Nu moeten niet alleen de kinderen gelukkig zijn. Het is zelfs mogelijk om zowel baby's als ouders blij te maken met de pyjama. Onze modellen worden uiteraard volgens de huidige norm geproduceerd en worden daarom goed verdragen door de delicate en gevoelige babyhuid van jouw kind of baby. 

  Scroll door onze collectie en vind de perfecte nachtkleding voor jouw kleine lieveling. Of het nu voor de zomer of voor de winter is, als nachtjapon of als slaapjurk - voor alle maten en voor elke smaak is het passende product aanwezig. Je zult zien dat jij jouw baby of kind gelukkig kunt maken met pyjama's en dat je ook zelf gelukkig kunt zijn. Het mooie - en niet onbelangrijke - neveneffect is dat je goed slaapt als je kind goed slaapt. Als hij zich op zijn gemak voelt in zijn of haar nachtkleding, is er tenslotte een veel grotere kans dat de kleintjes door zullen slapen. 

  Wij bieden in onze onlineshop verschillende modellen pyjama's aan van verschillende fabrikanten en in verschillende stijlen.
  Kijk nu naar de baby pyjama’s van One By Mayson.