opc_loader

Wensenlijst

Jumpsuits

Filters
€ 4
€ 5
Maat
Voorraad
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

  Jumpsuits

  De mate van comfort voor een baby, peuter of kleuter staat bij One By Mayson altijd centraal. Elk kind moet zich vrij kunnen bewegen in de korte en lange broekjes, outfits, shirts met lange en korte mouwen, sweaters, pyjama’s, badjasjes, rokjes en jurkjes en uiteraard jasjes die hier door One By Mayson aangeboden worden. In die collectie mag ook de jumpsuit uiteraard niet ontbreken en ook die is gemaakt met als doel om baby’s, peuters en kleuters het optimale gevoel van bewegingsvrijheid te kunnen bieden. En in die missie slaagt One By Mayson telkens opnieuw.

  Materiaal van jumpsuit is belangrijk

  Je zou het een afgeleide van de overall kunnen noemen, de jumpsuit. Jumpsuits bestaan uit een stuk en het kledingstuk heeft mouwen en broekspijpen. Juist bij een jumpsuit is het te gebruiken materiaal bij het productieproces van groot belang. En net als bij andere kledingstukken is de stof behalve heel prettig zacht en warm ook nog eens vriendelijk voor de meer gevoelige kinderhuid. Dat maakt dat ook binnen het aanbod jumpsuits functionaliteit gekoppeld is aan fraaie designs. Want behalve functioneel wil One By Mayson ook vooral unieke en opvallende kleding maken.

  Passie en zorg

  Veel van die kleding is gemaakt met de hand en altijd met passie en de grootste mogelijke zorg. De materialen zijn van topkwaliteit en het design doet vervolgens de rest. Kleding van One By Mayson is ondanks de mate van comfort en het trendy, grappige of stoere uiterlijk ook nog eens heel betaalbaar. Ook al erg bijzonder is dat de kledingstukken van dit merk vaak te personaliseren zijn. Er kan dus kleding besteld worden met de naam van de zoon of dochter er op of met een andere leuke tekst. Over leuke teksten gesproken... Die spelen een hoofdrol in de collectie en dus ook binnen het aanbod Twinning.

  Warmte en bescherming

  Jumpsuits horen altijd lekker te zitten. Elk kind voelt dat meteen. De kleding van One By Mayson zit altijd prettig en biedt warmte als dat nodig is. Kinderen – ongeacht of het baby’s, peuters of kleuters zijn – kunnen zich in jumpsuits en andere kleding lekker vrij bewegen. Iets dat heel belangrijk is voor elk kind, want door te bewegen wordt de grote wereld stukje bij beetje ontdekt.

  Kleding combineer je hier gemakkelijk

  In de webshop blijkt dat de kleding van One By Mayson prima met elkaar te combineren valt. Niet voor niets wordt deze webshop ook wel een one-stop-shop genoemd vanwege het feit dat je hier eigenlijk alle kleding koopt waaraan een kind behoefte heeft. Het bestelproces is eenvoudig en binnen enkele dagen wordt de kleding al bij je thuisbezorgd. Bestellingen vanaf vijftig euro worden bovendien gratis bezorgd.