opc_loader

Wensenlijst

Jasjes en Hoodies

Filters
€ 7
€ 35
Maat
Opdruk?
Voorraad
  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

  Baby jas    ​

  Een goede baby jas van One By Mayson houdt je kroost warm, zelfs op koude dagen tijdens wandelingen. Bij het kopen van kleding moeten ouders rekening houden met een paar dingen. One By Mayson geeft je graag een paar tips voor het kopen van het beste baby jasje. Geniet het hele jaar door van frisse lucht met een baby jasje. Frisse lucht is gezond voor mensen van alle leeftijden. Maar het is ook belangrijk om kleding te dragen die bij het weer past. Een baby jas behoort daarom tot de absolute basisuitrusting voor baby’s en kinderen. De jassen zijn verkrijgbaar als dunne varianten voor de zomer en varianten met een dikkere voering voor koude winterdagen. Lichte jassen zijn vaak van katoen en zorgen voor een goede balans in de temperatuur. Zo wordt jouw baby niet te warm met een jas aan. Toch is hij bijvoorbeeld goed beschermd tegen de wind. In de winter moet de baby jas waterdicht en goed gevoerd zijn. De jassen zijn ook verkrijgbaar met bijpassende handschoenen, die door middel van een lint met de mouwen verbonden zijn.

  Als je een baby jas wilt kopen, kun je het beste kiezen voor een model met rits kiezen. Knopen zien er misschien mooi uit, maar ze dragen ook een zeker gevaar met zich mee. Als je baby lang genoeg met de knopen speelt, kan de draad waarmee de knopen aan het jasje zijn bevestigd uiteindelijk loslaten. 

  Als het kind eenmaal een knop heeft losgekregen, is het slechts een kwestie van tijd voordat deze in de mond verdwijnt. En dan is er nog het gevaar van inslikken. Daarom is de rits meestal de betere keuze dan knopen wanneer je babykleding koopt. Dit geldt ook voor de aankoop van babyjassen. Zorg voor voldoende bewegingsvrijheid wanneer je een baby jas koopt. Het is beter om een babyjasje iets te groot te kopen dan iets te klein. Een baby heeft ten slotte bewegingsvrijheid nodig. De ruimte is echter beperkt als de jas te strak zit. Bovendien groeien kleine kinderen snel, vooral in de eerste maanden van hun leven. Als je kiest voor een iets grotere baby jas, zal de kleding een paar weken langer passen. 

  Hoewel veel fabrikanten hun baby jassen in donkere en gedempte kleuren aanbieden, is dit ideaal voor kinderen. Kijk daarom naar de mooiste babyjassen van One By Mayson in opvallende kleuren.  Jassen en vesten in levendige kleuren en baby jasjes met een patroon: felle kleuren zijn de beste keuze voor baby's en peuters. Aan de ene kant moeten babyjassen kleurrijk zijn, omdat ze het temperament van het kind weerspiegelen. Opvallend roze, army green of een patroon verhoogt de zichtbaarheid en daarmee de veiligheid van kinderen. Bij One By Mayson vind je de mooiste baby jasjes in felle kleuren, vrij donker en gedempt of met een patroon, altijd tegen de beste prijzen en in de bekende babymaten. Met een paar klikken en een paar dagen levertijd heb je een baby jas die de volgende wandeling geweldig maakt.