opc_loader

Wensenlijst

Twinning

Filters
€ 24
€ 25
Maat
Kleur
Shirt lange of korte mouwen
Maten
Shirt Volwassen is voor
Shirt voor extra kind
Kleurkeuze
Voorraad
  Artikel 1 tot 20 (van de 26 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 20 (van de 26 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Twinning
  Wat is er nu leuker om als ouder een shirt te dragen dat matcht bij het shirt van je zoon of dochter? Niet veel, helemaal niet als de teksten op de shirts prachtig bij elkaar aansluiten. Onder het motto ‘Twinning is Winning’ biedt One By Mayson deze kleding voor papa’s en mama’s aan om zo als vader en zoon of moeder en dochter opvallend en gewoon heel erg leuke en grappig te kleden.

  Twinning is Winning
  Mooi voorbeeld is wel Twinning King. Je bestelt dan twee shirts; één voor de baby, peuter of kleuter en een voor de vader of moeder. De opdruk op het model ‘King’ is hilarisch. Op het shirt van de volwassene staat heel simpel ‘King’, op die van de zoon of dochter de tekst ‘ Dear Daddy, I may find a prince someday, but you will always be my king’. Uiteraard kan voor papa ook mama ingevuld worden. Het shirt voor mama en/of papa is verkrijgbaar in de maten S-M-L en XL. One By Mayson heeft ook Twinning 'Energy' in de collectie opgenomen, net als de ‘Matties’ uitvoering. Zowel ouder als kind hebben dan ‘Matties’ op het shirt staan. Ook erg leuk is het shirt van papa of mama met daarop niet meer dan ‘Boss’. Op het shirt in dezelfde kleur van zoon en dochter staat echter iets anders, namelijk ‘The Real Boss’. Uniek is ook dat shirt voor de volwassenen met de tekst ‘Say hello to my little friend’ en de tekst ‘Little Friend’ op het shirt van baby, peuter of kleuter. Unieke teksten, unieke shirts waardoor iedereen weet dat papa en zoon of mama en dochter bij elkaar horen. In het bestelproces kan overigens bij de optie ‘opmerkingen’ aangegeven worden wat de kledingmaat van papa of mama is.

  Twinning past bij One By Mayson
  Het is niet opmerkelijk dat One By Mayson juist uitgaat van Twinning is Winning, want het merk werkt in de gehele collectie – die overigens bestaat uit heel veel meer dan alleen Twinning-shirts – met leuke testen die vaak ook nog te personaliseren zijn. Ouders kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen de naam van hun zoon of dochter op het kledingstuk te laten plaatsen of om zelf een leuke tekst te bedenken en die te laten plaatsen. Daarmee wordt de kleding op unieke wijze gemaakt. One By Mayson is daardoor een opvallende speler in de wereld van kinderkleding.

  Comfort staat altijd voorop
  One By Mayson staat voor kwalitatief uitstekende kinderkleding die optimale bewegingsvrijheid biedt en functioneel én gewoon leuk, grappig of juist heel stoer zijn. De vaak handgemaakte kleding komt tot stand met alleen de beste materialen en zijn met passie en de grootste zorg gemaakt. De gekozen stoffen zijn bijzonder zacht en warm. In alle items staat het comfort van de baby, peuter of kleuter nadrukkelijk centraal. In de kleding van One By Mayson kan ieder kind de wereld al slapend, kruipend of lopend ontdekken. Het aanbod is groot, het bestelproces van de webshop eenvoudig. Met een enkele muisklik is de kleding besteld. Bestel je vanaf een bedrag van vijftig euro, dan worden de kledingstukken ook nog eens gratis thuisbezorgd en dat vaak al snel en dus binnen enkele dagen. One By Mayson biedt betaalbare kinderkleding en is groot fan van Twinning: zo zijn papa, mama en zoon of dochter helemaal onafscheidelijk.