opc_loader

Wensenlijst

Blousjes

Blousjes
De collectie kinderkleding voor baby’s, peuters en kleuters van One By Mayson is bijzonder uitgebreid. Binnen dat aanbod mogen blousjes uiteraard niet ontbreken. Ook dit kledingstuk past perfect in de collectie van functionele en unieke, fraaie, grappige, stoere en schattige kinderkleding voor baby’s, peuters en kleuters.

Blousjes voor een speciale gelegenheid
Stel dat de zoon of dochter al iets ouder is dan de fase waarin hij of zij kruipend de wereld ontdekte en er staat een speciale gelegenheid op het programma. Wat trek je hem of haar dan aan? One By Mayson heeft een hagelwitte blouse of overhemd, die door zowel jongens als meisjes te dragen kunnen worden en perfect zijn voor een speciaal feest of een bijzondere gelegenheid. Voor op een bruiloft bijvoorbeeld. Kinderen dragen blousjes het liefst losjes over hun broek. One By Mayson stelt dan ook dat het altijd beter is om voor een maatje groter te kiezen dan de maat die ouders doorgaans voor hun jongen of meisje bestellen. Zo kunnen blousjes immers nonchalant over de broek gedragen worden. Zo gaat er geen bewegingsvrijheid verloren en staat hij of zij er wél netjes op.

Kleding voor alle gelegenheden
Zo biedt One By Mayson kleding voor alle gelegenheden. Blousjes dus voor dat leuke feestje, pyjama’s om heerlijk in te slapen en sweaters, sweaterdresses, jumpsuits en korte en lange broekjes; One By Mayson heeft het allemaal in huis. Dat geldt ook voor jasjes, jurkjes en rokjes. Net als voor het overhemd geldt dat alle kledingstukken functioneel zijn en optimale bewegingsvrijheid garanderen. Een kind moet immers niet beperkt worden in de ontdekkingsreis die ze vanaf de geboorte maken. Door een kinderkleding van One By Mayson te kopen, krijg je die optimale bewegingsvrijheid én heb je kleding die daarbij ook nog eens leuk, grappig of stoer is en gemaakt is van materiaal van de beste kwaliteit.

Met de hand gemaakt
De stoffen? Die bieden de gevraagde warmte en voelen zacht aan maar beschermen dus ook nog eens de toch wat gevoeligere kinderhuid. Veel van de aangeboden kledingstukken in de webshop zijn behalve met passie en zorg met de hand gemaakt. Bij het productieproces staat de mate van comfort voor de baby, de peuter of de kleuter altijd voorop.

Prominente rol voor teksten
Door kleding te personaliseren, maak je kinderkleding van One By Mayson echt uniek. Ouders kunnen de naam van hun zoon of dochter op de kleding laten plaatsen of bijvoorbeeld een zelf ontworpen quote of tekst. Teksten spelen toch al een prominente rol binnen de collectie van het kledingmerk, dat ook kleding voor papa’s en mama’s heeft omdat One By Mayson groot fan is van Twinning. De kleding van One By Mayson is prima met elkaar te combineren en eenvoudig via de webshop te bestellen. Bovendien wordt de kleding binnen enkele dagen thuis bezorgd. Is er voor tenminste vijftig euro besteld? Dan is die bezorging ook nog eens helemaal gratis.