opc_loader

Wensenlijst


Babykleding maat 68 ​

Ben je op zoek naar babykleding in maat 68? One By Mayson heeft een ruim assortiment. Wanneer de baby de prominente leeftijd van 3 a 4 maanden (babykleding maat 68) heeft bereikt, is het leven voor de nieuwe familie vaak wat gemakkelijker geworden. De baby eet misschien wat minder vaak, de koliek verdwijnt meestal, de nachten komen zij meestal wat makkelijker door of zijn op zijn minst voorspelbaarder geworden. Veel baby's beginnen al op deze leeftijd over te rollen en kunnen al met enige steun gaan zitten. 

Babykleding maat 68 moet nog steeds zacht zijn en gericht op baby's die veel liggen. Maar omdat de baby veel stabieler is, is een topje en pakje dat je over het hoofdje trekt meestal geen probleem meer. 

Voor meisjes kan een legging nu heel praktisch en schattig zijn om te combineren met een schattig jurkje of een rokje.

1. Stoffen babykleding maat 68 ​
Kijk voor zachte en ademende stoffen zoals katoen. Fleece is ook een goede keuze voor kouder weer. Zorg ervoor dat de naden afgewerkt zijn en vermijd krassende labels, die de huid van de baby kunnen irriteren.

2.Sluitingen babykleding maat 68​
Zoek naar bevestigingsmiddelen die gemakkelijk te sluiten zijn. Ritsen kunnen lastig zijn, omdat ze de neiging hebben om niet goed te sluiten, vooral wanneer het een gehaaste nieuwe ouder haast heeft. Sla ook metalen drukknopen over, want metalen zijn een veelvoorkomende irritatie bij zeer jonge kinderen.

3.Slaapkleding
Zorg ervoor dat de slaapkleding van je kind​ ​brandwerend is. Wanneer je de kleding wast, gebruik dan geen wasverzachter. Het kan de resistente eigenschappen van de kleding aantasten.

4.Knoppen en afwerking babykleding maat 68 ​
Voordat je kleding met schattige knoopjes of vergelijkbare details aanschaft, trek er dan aan. Als ze losjes aanvoelen, knip ze eraf - anders is de mond of neus van de baby waarschijnlijk de volgende bestemming en dat wil je te aller tijd voorkomen.

5.Gelaagdheid babykleding maat 68​
Een van de voornaamste fouten die jonge moeders maken, is te veel kleding aantrekken. Het té warm houden van je baby maakt hem of haar ongemakkelijk en slaperig.

6.Voorwassen babykleding maat 68 ​
Hoewel het onwaarschijnlijk is dat een baby heftig zal reageren op ongewassen nieuwe kleding, kan het een lichte uitslag of huidirritatie ontwikkelen. Baby's zijn zo gevoelig dat producten op de kleding of het vuil dat tijdens het leveringsproces ontstaat, ongemakken kan veroorzaken. Wees voorzichtig en was alles voordat je het op je baby legt.

7.Algemene verzorging babykleding maat 68 ​
Babykleding heeft over het algemeen geen speciaal wasmiddel nodig, tenzij jouw kind een gevoelige huid heeft. Zoek wel een ongeparfumeerd wasmiddel dat je voor het hele gezin kunt gebruiken.