opc_loader

Wensenlijst


Babykleding maat 50

Een goede voorbereiding is handig als het gaat om het kopen van babykleding maat 50. Je verwisselt de kleding van je baby in de eerste weken veelal meerdere keren per dag. Zorg er dus voor dat de outfits ongecompliceerd zijn en bovendien gemakkelijk te openen voor het verwisselen van bijvoorbeeld luiers. Je wilt natuurlijk zachte, comfortabele babykleding maat 50 zonder irritante labels of naden. Een opmerking over de maatvoering: Het is moeilijk te voorspellen welke maat kleding je baby als eerste nodig heeft. Veel baby's groeien snel uit de pasgeboren kleding en sommige grotere baby's slaan de pasgeboren maten volledig over en beginnen met maten van 3 maanden of 3 tot 6 maanden. Anderen beginnen bij prematuur maten en dragen pasgeboren kleding voor maanden.

Tips voor het aankleden van je pasgeborene met babykleding maat 50

De beste tip is om kleding in verschillende maten te kopen en terug te brengen wat je niet gebruikt. Over het algemeen passen de meeste pasgeboren baby’s maat 50. Hoeveel babykleding maat 50 je van elk item nodig hebt, hangt af van hoe vaak je van plan bent om te wassen. We hebben hieronder een aantal richtlijnen gegeven. 

  • Eendelige outfits babykleding maat 50: Sommige van deze outfits zijn sweaterpakjes die geschikt zijn om te slapen en te spelen - en omdat baby's zo vaak slapen en spelen, zijn deze erg handig.
  • T-shirts: Kijk of er T-shirts en broekjes in babykleding maat 50 zijn met veel ruimte rond de nek, of drukknopen in de nek, zodat ze gemakkelijk over het hoofd van je kind glijden. Veel ouders geven de voorkeur aan modellen uit één stuk die aan het kruis vastklikken.
  • Leggings of pull-on broeken in babykleding maat 50: Met losse kledingstukken kun je kleding gemakkelijk combineren zonder direct een compleet nieuwe outfit samen te stellen. Dit zijn items die zonder meer nuttig zijn om in je garderobe te hebben. Zoek naar elastische taillebanden die gemakkelijk over de luier en buik van je baby passen.
  • Vest of jasje in babykleding maat 50: De meeste baby's houden er niet van om kleren over hun hoofdje te trekken, verwarm je baby dus met een vestje of jasje dat je aan de voorkant kunt dichtknopen.

Pyjama’s in babykleding maat 50: Hoe schattig het er ook uitziet, vermijd slaapkleding die ingewikkelde drukknopen hebben of veel moeite kosten om aan of uit te trekken!